Certificeret Metakognitiv terapeut og tankefeltterapeut.

Angstbehandling hos uddannet terapeut

En behandling der er tilpasset til dig

Lider du af angst, og har du haft svært ved at finde en behandling, der rent faktisk hjælper dig? Så er du meget velkommen her hos mig, AnneR Terapi. Jeg tilbyder nemlig angstbehandling, der kan tage form ud fra forskellige terapeutiske tilgange – alt afhængigt af hvordan du er som person. Fordelen ved de forskellige terapeutiske tilgange jeg har at gøre brug af er, at de samler og fanger hele mennesket, fra hjerne og tanker, til krop og psyke.

Min klinik er beliggende i Nyborg, og her har jeg klienter fra hele Fyn, blandt andet Odense, samt Trekantområdet, som kommer for at få behandlet deres angst. Jeg ved, at der ikke er to personer, som oplever angst på præcist samme måde, og det er derfor dig og hele dit væsen, som behandlingen tager afsæt i.

Angstbehandling med mindfulness, metakognitiv terapi og meget andet

For at kunne tilbyde den bedste og mest effektive angstbehandling, har jeg uddannet mig inden for flere forskellige terapeutiske felter, der arbejder med angstlidelser. Jeg arbejder blandt andet med metakognitiv terapi, tankefeltterapi, mindfulness coaching, METAsundheds terapi,  psykodynamisk terapi og Matrix Reimprinting terapi der hver især kan bidrag til at lindre, forebygge og behandle angst på forskellig vis.

Uanset hvilken behandlingsform vi finder frem til for dig, så tilbyder jeg en helhedsorienteret behandling. Det betyder, at jeg ikke blot anskuer din angst som et isoleret problem, men hvordan angsten kommer til udtryk fysisk såvel som mentalt, og hvordan de to aspekter påvirker hinanden. Det giver os nemlig mulighed for at arbejde med din angst ud fra netop dig, hvilket min erfaring har lært mig, giver de bedste og mest mærkbare resultater.

Kontakt mig og få en uforpligtende samtale

Hvis du lider af angst, og har lyst til at finde ud af, om min angstbehandling kan være til hjælp, så tilbyder jeg en 15 minutters uforpligtende session, hvor du kan stille mig alle dine spørgsmål. Herefter kan vi sammen arbejde videre med, hvordan du kan slippe for at leve med angst.

Helhedsorienteret tilgang

Fuld fokus på hele mennesket, ikke kun problemet.

Bredt terapeutisk spektrum

Dybdegående terapi med rige muligheder.

Personlig tilpasning for optimalt resultat

Din terapi, din vej til balance

kontakt mig i dag

Kontakt mig for yderligere information om mine behandlinger

Du er altid velkommen til at kontakte mig via formularen, mail eller telefon. ​

Bemærk at jeg har telefontid mellem kl. 10.00 - 10.30, når det er muligt.

Ring eller send en mail til mig

Ring på: 28 470 420

Skriv til: AnneR@anner-terapi.dk

Skriv direkte til mig her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Følg med i hverdagen

Følg med på sociale medier

Jeg er uddannet Certificeret Metakognitiv terapeut, Mindfulness coach, Certificeret Tankefeltterapeut, METAsundheds terapeut,  Psykodynamisk psykoterapeut, og Matrix Reimprinting terapeut.

Se persondata her

Kontaktoplysninger

AnneR-terapi.dk

Bøjdenvej 72 1, 5800 Nyborg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 28 470 420

E-mail: anner@anner-terapi.dk