Certificeret Metakognitiv terapeut og tankefeltterapeut.

Stressbehandling med effektive resultater

Bliv behandlet hos en certificeret terapeut og coach

Oplever du, at dit arbejde eller dine private forpligtelser giver dig stresslignende symptomer, eller er du blevet sygemeldt som konsekvens af stress? Uanset i hvor udtalt grad du lider af stress, så kan jeg hjælpe dig. Som certificeret terapeut og coach inden for blandt andet Matrix Reimprinting terapeut, mindfulness, metakognitiv terapi, psykodynamisk terapi og meget andet tilbyder jeg en effektiv stressbehandling, så du kan vende tilbage til den tilværelse, du ønsker.

Med klinik i Nyborg har jeg særligt mange klienter på Fyn, eksempelvis fra Odense, mens der også er flere, der kommer kørende fra Trekantområdet. Jeg er derfor også klar til at hjælpe dig, hvis du kunne tænke dig at arbejde med din stress og få vendt dit liv til det bedre.

Helhedsorienteret behandling af stress

Min stressbehandling går længere end blot at symptombehandle og komme med hurtige løsninger. Dette skaber nemlig sjældent langtidssigtede resultater, og det er netop dette, jeg ønsker for dig. Derfor arbejder jeg eksempelvis med metakognitiv terapi til stressbehandling, der fokuserer på at ændre negative og skadelige tankemønstre ved at genkende og udfordre dem. Jeg bruger en helhedsorienteret vinkel, da der tages højde for både krop, psyke, hjerne og hjerte i behandlingen.

Uanset hvor du står i forhold til din stresslidelse, så kan jeg tilrettelægge et behandlingsforløb til dig. Jeg arbejder altid forebyggende med mine behandlinger, og du vil derfor også lære nogle tekniker og øvelser, du kan tage med dig, så du fortsat kan arbejde med dig selv og dine tanker, efter dit forløb her er færdigt.

Book en tid til stressbehandling i dag

Har du spørgsmål til min stressbehandling, eller vil du allerede nu booke en tid nu til at indlede et forløb her hos mig, så kan du altid kontakte mig. Jeg tilbyder også en uforpligtende indledende samtale på 15 minutter, hvis du vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig af med stress. Jeg ser frem til at møde dig og hjælpe dig mod den tilværelse, du ønsker.​

Helhedsorienteret tilgang

Fuld fokus på hele mennesket, ikke kun problemet.

Bredt terapeutisk spektrum

Dybdegående terapi med rige muligheder.

Personlig tilpasning for optimalt resultat

Din terapi, din vej til balance

kontakt mig i dag

Kontakt mig for yderligere information om mine behandlinger

Du er altid velkommen til at kontakte mig via formularen, mail eller telefon. ​

Bemærk at jeg har telefontid mellem kl. 10.00 - 10.30, når det er muligt.

Ring eller send en mail til mig

Ring på: 28 470 420

Skriv til: AnneR@anner-terapi.dk

Skriv direkte til mig her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Følg med i hverdagen

Følg med på sociale medier

Jeg er uddannet Certificeret Metakognitiv terapeut, Mindfulness coach, Certificeret Tankefeltterapeut, METAsundheds terapeut,  Psykodynamisk psykoterapeut, og Matrix Reimprinting terapeut.

Se persondata her

Kontaktoplysninger

AnneR-terapi.dk

Bøjdenvej 72 1, 5800 Nyborg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 28 470 420

E-mail: anner@anner-terapi.dk