Certificeret Metakognitiv terapeut og tankefeltterapeut

Hvad er psykodynamisk psykoterapi?

Helt kort om Psykodynamisk psykoterapi

Det ubevidste sind, påvirker det bevidste liv.


Kortere fortalt om Psykodynamisk psykoterapi

Psykodynamisk terapi er en form for psykoterapi, der fokuserer på at udforske ubevidste processer og tidligere oplevelser for at forstå og håndtere mentale og følelsesmæssige problemer. Terapiformen er baseret på de psykoanalytiske teorier og betragter tidlige barndomsoplevelser som afgørende for udviklingen af psykiske problemer. Terapeuten og klienten arbejder sammen om at afdække ubevidste konflikter og mønstre, der kan påvirke klientens nuværende liv. Målet er at øge selvindsigt, bearbejde følelser og fremme personlig vækst og trivsel.​


Hvis du vil vide mere, har jeg uddybet emnet Psykodynamisk psykoterapi herunder

Psykodynamisk psykoterapi bygger på teorier om menneskets psykologiske udvikling og den måde, vi håndterer følelser og tanker på. Teorien bag psykodynamisk terapi hævder, at vores tidlige erfaringer og relationer har en dyb påvirkning på vores nuværende følelsesmæssige liv og adfærd.


Formålet med psykodynamisk terapi er at hjælpe dig med at forstå dine indre følelser, tanker og adfærdsmønstre, der kan være årsag til nuværende livsproblemer. Jeg vil arbejde sammen med dig for at afdække tidlige erfaringer og relationer, der kan være relevante for dine nuværende livssituation og hjælpe dig med at bearbejde dine følelser og udfordringer.


Gennem en dyb selviagttagelse og refleksion over dine relationer og oplevelser, hjælper psykodynamisk psykoterapi dig med at afdække og arbejde med dine ubevidste tankemønstre og følelser, der kan påvirke dit selvværd og relationer negativt. Psykodynamisk psykoterapi har en central fokus på relationer, tilknytning og selvværd.

Helhedsorienteret tilgang

Fuld fokus på hele mennesket, ikke kun problemet.

Bredt terapeutisk spektrum

Dybdegående terapi med rige muligheder.

Personlig tilpasning for optimalt resultat

Din terapi, din vej til balance

Ifølge psykodynamisk teori er tidlige erfaringer og relationer med vores primære omsorgspersoner afgørende for udviklingen af ​​vores selvbillede og selvværd. Vores oplevelser i barndommen kan påvirke vores evne til at danne og knytte os med nære relationer i voksenlivet.


Psykodynamisk terapi vil typisk involvere et langvarigt terapeutisk forhold, hvor du og jeg arbejder sammen, regelmæssigt over en periode på flere måneder eller endda år. Terapien kan foregå individuelt eller i gruppe.

Psykodynamisk psykoterapi kan hjælpe med at afhjælpe en række psykiske problemer og udfordringer, herunder:

Angst, forbier, depression – herunder følelser af nedtrykthed, tristhed og håbløshed, traumer både af bevidst og ubevidst karakter, relations problemer, og sorg.


Alle lag af indre konflikter hvor det giver mening at lave grundig undersøgende terapeutisk arbejde for at forstå og forløse konflikten.

Hvis du vil vide mere omkring Psykodynamisk psykoterapi og om det måske er noget for dig er du velkommen til at henvende dig, eller booke en uforpligtende 15 minutter session hos AnneR-terapi.dk

kontakt mig i dag

Kontakt mig for yderligere information om mine behandlinger

Du er altid velkommen til at kontakte mig via formularen, mail eller telefon. ​

Bemærk at jeg har telefontid mellem kl. 10.00 - 10.30, når det er muligt.

Ring eller send en mail til mig

Ring på: 28 470 420

Skriv til: AnneR@anner-terapi.dk

Skriv direkte til mig her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Følg med i hverdagen

Følg med på sociale medier

Jeg er uddannet Certificeret Metakognitiv terapeut, Mindfulness coach, Certificeret Tankefeltterapeut, METAsundheds terapeut,  Psykodynamisk psykoterapeut, og Matrix Reimprinting terapeut.

Se persondata her

Kontaktoplysninger

AnneR-terapi.dk

Bøjdenvej 72 1, 5800 Nyborg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 28 470 420

E-mail: anner@anner-terapi.dk