5. februar 2024

No stress​

Tidlige tegn på stress:

Stress sniger sig ofte ind på os, som en ubuden gæst, der gradvist gør sit tilstedevær tilkendegivet. Først kommer de subtile tegn, de små advarsler, der beder om vores opmærksomhed. På den fysiske side kan det være øget hjertebanken, spændinger i musklerne eller endda hyppige hovedpine. Psykisk manifesterer det sig ofte som konstant bekymring, irritation eller svært ved at koncentrere sig. Disse tidlige tegn er som varselslamper, der beder os om at tage et skridt tilbage og lytte til vores krops og psykes signaler.

Sundhed for kroppen og psyken:

Når stress begynder at indtage vores liv, er det afgørende at tilbyde både krop og psyke det, de har brug for for at finde balance igen. Fysiske aktiviteter som motion og yoga kan hjælpe med at frigive spændinger og genopbygge energi, mens mentale øvelser som meditation og mindfulness kan bringe ro til psyken, og endelig kan flere former for terapi afhjælpe den akutte stress og hjælpe med at genopbygge og forebygge.

Mindfulness, som inviterer os til at være nærværende i øjeblikket, kan blive ikke blot en metode, men en livsstil. Tankefeltterapiens redskaber, der fokuserer på at løsne blokeringer i kroppens energifelter, kan blive ikke bare teknikker, men en vej til at frigøre mentale spændinger. Metakognitiv terapi, der udfordrer vores tankeprocesser, kan blive ikke kun en behandling, men et fundament for at forstå og reagere på stress.

Det at tage vare på vor krops trivsel og vort kognitive helbred, er som at give vores egen indre have den pleje, den behøver for at blomstre igen.​

Forebyggelse er vejen:

I en verden præget af hektisk tempo og konstante krav er det nødvendigt at erkende, at vi selv bærer en betydelig del af ansvaret for vores mentale trivsel. Forebyggelse af stress kræver en bevidst indsats for at skabe sunde vaner og grænser. Det indebærer at sige nej, når vores plade er fyldt, og at lytte til vores egne behov. At skabe tid til pauser, selvomsorg og refleksion er ikke blot en luksus; det er en nødvendighed for at undgå, at stress får fodfæste. Prioritering af tilstrækkelig søvn og sunde kostvaner er ligeledes afgørende for at genoprette harmoni mellem krop og psyke.

At værne om vores mentale sundhed kræver en vedvarende indsats, men det er en investering, der betaler sig i form af en mere harmonisk og balanceret tilværelse.

Egenomsorg er at tage ansvar:

At erkende vores egen magt til at påvirke vores mentale tilstand er det første skridt mod at forebygge og overvinde stress. I vores travle liv kan vi vælge at være arkitekten af vores egen mentale velvære, skabe en solid grund af sunde vaner og lytte til de signaler, vores krop og psyke sender os. Når vi tager ansvar for vores mentale sundhed, åbner vi døren til en mere bæredygtig og glædesfyldt tilværelse.

Har du stress eller tegn på begyndende stress og ønsker terapeutisk hjælp, så kontakt mig. Jeg er en erfaren terapeut med en mangfoldig tilgang til stresshåndtering. Mit fokus er at adressere det hele menneske for at fremme trivsel og stressreduktion.

#levditliv

#Metakognitiv #Tankefeltterapi

#Mindfulness #METAsundhed

#Psykodynamisk​​​

Helhedsorienteret tilgang

Fuld fokus på hele mennesket, ikke kun problemet.

Bredt terapeutisk spektrum

Dybdegående terapi med rige muligheder.

Personlig tilpasning for optimalt resultat

Din terapi, din vej til balance

kontakt mig i dag

Kontakt mig for yderligere information om mine behandlinger

Du er altid velkommen til at kontakte mig via formularen, mail eller telefon. ​

Bemærk at jeg har telefontid mellem kl. 10.00 - 10.30, når det er muligt.

Ring eller send en mail til mig

Ring på: 28 470 420

Skriv til: AnneR@anner-terapi.dk

Skriv direkte til mig her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Følg med i hverdagen

Følg med på sociale medier

Jeg er uddannet Certificeret Metakognitiv terapeut, Mindfulness coach, Certificeret Tankefeltterapeut, METAsundheds terapeut, og Psykodynamisk psykoterapeut.

Se persondata her

Kontaktoplysninger

AnneR-terapi.dk

Bøjdenvej 72 1, 5800 Nyborg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 28 470 420

E-mail: anner@anner-terapi.dk